Professionel tapetsering i Nyborg og omegn

Ønsker du at skabe personlighed i hjemmet eller opfriske erhvervslokalet med tapetsering? Så er Nyborg Malerservice det helt rette valg for dig. Vores kompetente team af malere kan klare rum af alle størrelser, hvor vi arbejder effektivt og skaber lige præcis det resultat, du drømmer om. Vi hjælper med opsætning af tapet til både private og erhverv - så tøv ikke med at kontakte os.

Nyborg Malerservice holder til i Nyborg og hjælper med opsætning af tapet i Kerteminde, Ringe, Svendborg, Ullerslev og omkringliggende områder i en 30 kilometers radius af Nyborg. 

Kontakt os

Hvorfor skal jeg vælge opsætning af tapet? 

Tapetsering er den perfekte måde at forbedre indretningen på og give et rum nyt liv. Med tapet er der mulighed for at finde noget til enhver smag. 

  • Skab en personlig stil med opsætning af tapet ud fra farvevalg og valg af mønstre
  • Brug tapet på en enkelt væg eller hjørne for en unik indretning. Det skaber opmærksomhed på den pågældende væg med en farve eller et mønster, som skiller sig ud fra resten af rummet
  • Stemningen i et rum kan skabes med farver og designs, som afspejler den atmosfære, du ønsker
  • Opsætning af tapet i et eller flere rum giver et mere ensartet look. Hvis du har åbne rum eller ønsker at skabe en vis kontinuitet mellem flere rum, kan du bruge tapetet som en forbindende faktor
  • Tapet kan også være en praktisk løsning, som skjuler mindre fejl eller ujævnheder på væggene

Opsætning af tapet, væv og filt 

Inden tapetsering skal du huske at tage hensyn til rummets størrelse, lysforhold og funktion, så du ender med det rette valg af tapet. Udover tapetsering kan vores malere opsætte alle former for væv og filt. Hvis du har en ujævn og skadet væg, kan det være en god ide med opsætning af filt eller væv. Filtopsætning kræver en mere jævn og glat overflade, hvor opsætning af væv anbefales til de mere ujævne overflader, da det er grovere i strukturen. 

Et godt og langtidsholdbart resultat med tapetsering kræver et godt fundament. Derfor sørger vi for spartling og grunder inden opsætning af tapet, væv og filt. 

Derfor bør du vælge tapetsering af professionelle malere 

Vi anbefaler altid, at du lader et professionelt malerfirma stå for din tapetsering. Hos Nyborg Malerservice sikrer vores mangeårige erfaring i branchen at:

  • Du altid får den bedste rådgivning og ender med den rette løsning
  • Du får et godt håndværk og et resultat af højeste kvalitet
  • Der bliver brugt det rette udstyr og de bedste materialer 
  • Vi er eksperter i nikotin-opgaver, så dine vægge kan blive renset for nikotin 

Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit projekt, så vi hurtigt kan komme i gang med at opfylde dine drømme og ønsker med tapetsering. Læs mere om os her.
 

Kontakt os i dag

Er du på udkig efter et professionelt malerfirma til opsætning af tapet? Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om dine ønsker. Ring på 50 33 53 91 eller skriv en mail til info@nyborgmalerservice.dk

Vi har tætte samarbejdspartnere inden for næsten alle faggrupper, hvor vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dit behov.