Få smukke overflader med spartelarbejde i Nyborg og omegn 

Består dit næste projekt af spartelarbejde? Og mangler du hjælp til professionel spartling og fuldspartling af vægge? Så er du landet det helt rigtige sted. Nyborg Malerservice er det helt rette valg for dig, der ønsker fejlfrie og elegante vægge. Vi arbejder effektivt og skaber lige præcis det resultat, du drømmer om - så hvad venter du på? Kontakt os allerede i dag.

Nyborg Malerservice holder til i Nyborg og hjælper med spartelarbejde i Kerteminde, Ringe, Svendborg, Ullerslev og omkringliggende områder i en 30 kilometers radius af Nyborg. 

Kontakt os 

Spartelarbejde som fundament for din maleropgave

En veludført og solid spartling er nøglen til et vellykket malerprojekt. Spartelarbejde er det første skridt mod at opnå et professionelt og langvarigt finish på dine vægge. Formålet med spartelarbejde er at skabe en jævn og glat overflade på en mur eller væg, før den males eller tapetseres.

Før spartlingen kan påbegyndes, står vi for:

  • At rengøre og forberede overfladen
  • At fjerne gamle malingrester
  • At affedte overfladen 
  • At reparere eventuelle huller og revner

Spartelarbejdet kan starte, når overfladen er tør og ren. Til spartling er der forskellige typer af spartelmasse alt efter formålet. Valg af spartelmasse afhænger af overfladen, der skal spartles og hvilket resultat, du ønsker at opnå. Derudover findes der spartelmasse til både indendørs og udendørs brug. Skal vi lave spartelarbejde i et vådrum eller reparere større skader, så findes der også specifikke spartelmasser til det formål.

Vi kan spartle overfladen helt glat med spartelmasse eller spartle i tilfældige mønstre for at skabe struktur på overfladen. Ønsker du at skabe unikke visuelle udtryk på dine vægge, så er indfarvet spartel udviklet til at skabe flotte og levende udtryk ift. både nuancer og struktur. I forbindelse med vores spartelarbejde kan vi også opsætte vægbeklædning. Vi opsætter nemlig alle former for filt, væv og tapet.

Professionel udførelse af spartelarbejde for private og erhverv 

Gennem det sidste årti har Nyborg Malerservice opbygget ry for at være en pålidelig og servicemindet samarbejdspartner. Vores mangeårige erfaring med spartelarbejde gør, at du altid er sikret den bedste rådgivning og får den rette løsning til dit hjem eller dit erhvervslokale.

Ofte udføres spartelarbejde efter en murer eller tømrer har været forbi og lave lofter og vægge. Hos Nyborg Malerservice har vi tætte samarbejdspartnere inden for næsten alle faggrupper, hvor vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dit behov. Spar tid og kræfter ved at vælge os, men bedst af alt, så sikrer vi et fantastisk håndværk med holdbare og smukke resultater, som du kan få glæde af mange år i fremtiden. Har du brug for rådgivning, så står vi naturligvis altid klar til at besvare spørgsmål og komme med gode råd. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på spartelarbejde 

Ønsker du spartelarbejde i højeste kvalitet? Så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag. Vi tilbyder altid en uforpligtende snak om din maleropgave, så vi kan komme med et uforpligtende tilbud til netop dit projekt. Ring på 50 33 53 91 eller skriv en mail til info@nyborgmalerservice.dk