Nyborg Malerservice ApS, Falstervej 5, 5800 Nyborg
40 44 92 76
info@nyborgmalerservice.dk

Om os

Om Nyborg Malerservice

Gennem det sidste årti har Nyborg Malerservice opbygget ry for at være en pålidelig og servicemindet samarbejdspartner, der hjælper med alle former for malerarbejde, både til private, offentlige og erhverv.

Hos Nyborg Malerservice sætter vi en ære i at være fleksible og overholde aftaler. Således tilbyder vi også tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at ingen opgave afsluttes, før kunden er tilfreds. Er du i tvil om materialer og teknik, vejleder vi gerne for inspiration. Vores mangeårige erfaring i branchen gør, at du altid er sikres den bedste rådgivning, og ender med rette løsning til dit hjem, eller din virksomheds lokaler. Fra skrot til slot! Ved Nyborg Malerservice varetager vi alle opgaver, store som små. Vi opsætter filt, væv, tapeter og fuldspartler vægge. Vi renser også tapeter, og er desuden eksperter i nikotin-opgaver.

LÆS MERE

Vores team

Hos Nyborg Malerservice tænker vi på os selv som en lille familie. Når man arbejder tæt sammen og i mange timer ad gangen er det vigtigt at der er god stemning på arbejdspladsen og at alle har det godt. Vi tror på at det tætte samarbejde i et lille team, er med til at gøre, at vi altid udfører et veludført stykke arbejde.